‘Als we leven vanuit vrijheid, vreugde en vervulling dan is de sky the limit.’

Wij zijn een netwerkorganisatie waarin professionals samenwerken vanuit dezelfde passie: mensen en organisaties ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen en met veel energie en plezier hun werk te doen. We nemen jou en je team of organisatie graag mee op reis om dat te bereiken. En ondersteunen je daarbij in het creëren van impact zodat jouw team of organisatie in beweging komt en blijft.

Franka Bossers, oprichter en eigenaar van 21Futureproof

Ik was 25 toen ik als procestechnoloog in de fabriek van een voedingsproducent - tegen de toen heersende gewoonten en opvattingen in - een operator wilde opnemen in mijn projectteam. Dat had de nodige voeten in de aarde. Maar ik zag de man binnen enkele weken veranderen. Van iemand die in de weerstand zat vanwege alles wat ‘van boven’ werd verzonnen en opgelegd, naar een enthousiaste en betrokken medewerker die werkelijk waarde toevoegde aan de organisatie.  

Eigenaarschap

Ik dacht: dus dit is wat er gebeurt als je mensen betrekt. Als iemand mede-eigenaar wordt van iets waarmee hij moet werken. Als je medewerkers ruimte en een rol geeft. Naar ze luistert. Voor mij een belangrijk inzicht, en tot op de dag van vandaag een wezenlijk onderdeel van mijn aanpak: eigenaarschap stimuleren, verantwoordelijkheid laten nemen. Want eigenaarschap levert mens én organisatie onbeschrijflijk veel op.

Leiderschap, 21Futureproof

Organisatiesensitief

Deze inzichten over eigenaarschap legden de kiem voor 21Futureproof. In deze en volgende functies en rollen die ik in het bedrijfsleven vervulde (onder meer als consultant, manager, directeur en facilitator), ontdekte ik mijn kernkwaliteiten. Dat ik heen kan kijken door wat er is en zie hoe het ook kan zijn. Weet wat ervoor nodig is om daar te komen. Dat ik analytisch en anders naar organisaties kijk. Naar de mensen die er werken. Met empathie maar ook empowering. Dat ik ze kan motiveren, inspireren en meekrijg. En dat dan de sky the limit is.

Gezin als micro-organisatie

Ook mijn gezin is een belangrijke bron van inspiratie voor mij. Ik ervaar er regelmatig hoe dingen werken - of niet. Ik heb vier kinderen, waaronder een tweeling. Zij brachten - en brengen mij nog steeds - ook de nodige inzichten. Zo deed de tweeling me inzien dat het lang niet altijd helpend is om mensen hetzelfde te behandelen. Ook al hebben ze veel gemeen, ze zijn ook verschillend en hebben soms toch echt ieder wat anders nodig.

Dat jonge, drukke gezin van toen en mijn huidige samengestelde gezin met maar liefst zes pubers hebben een enorme bewustzijnsvergroting gebracht, waarvan ik nog dagelijks profiteer in mijn werk.

Ondernemende netwerkorganisatie

21Futureproof is een ondernemende organisatie die in staat is te brengen wat er nodig is. Dus bedienen we onze klanten op alle niveaus: dat van het individu, het team en de organisatie als geheel. Deze drie niveaus zijn namelijk onlosmakelijk en oneindig met elkaar verbonden. We doen waar we goed in zijn, maar werken graag samen met aanvullende partners. Ook omdat het soms goed is als rollen gescheiden zijn. Bijvoorbeeld om veiligheid te creëren.

Ik stel onszelf graag aan je voor:

Franka Bossers

Franka Bossers

Organisatieadviseur / eigenaar

Bregje Meurkens

Nicole Burgersdijk

Trainer / (team)coach

Bregje Meurkens

Bregje Meurkens

Trainer / (team)coach

Marieke Zwanikken

Marieke Zwanikken

Trainer / (team)coach

Franka Bossers

Koos Bossers

Trainer / (team)coach

En nu jij

Genoeg over ons. Wat speelt er bij jou of in je organisatie? Waar wringt of schuurt het - of heb je juist ambities, wensen en verlangens? We horen het graag. Maak jij een afspraak?