De wekker gaat en je hebt zin en volop energie om lekker aan de slag te gaan. Want je doet wat je graag doet en goed kunt. En je weet wat je de wereld te bieden hebt. Dat geeft voldoening. Dat is werkgeluk!

Voor iedereen die meer werkgeluk wil ervaren

Lang niet iedereen ervaart werkgeluk. Misschien denk jij ook wel eens:

 • Ik vind mijn werk wel leuk, maar er zijn ook zaken die ik liever anders zou zien of doen.
 • Bestaat mijn functie straks nog wel?
 • Ik wil misschien wel wat anders, maar de energie ontbreekt me om uit te zoeken wat.
 • Mijn baan bevalt me niet meer, maar ik heb hier wel zekerheid.
 • Hoe houd ik het in vredesnaam vol tot aan mijn pensioen?

 

Dit soort vragen en gedachten kunnen leiden tot twijfels en angsten, die verhinderen dat we goed tot ons recht komen en lekker in ons vel zitten. Die ons functioneren in de weg staan. En die ook impact hebben op de mensen om ons heen en op het team waarin we werken.

  Voor teams en organisaties die met hart en ziel aan hun bestaansrecht willen werken

  De wereld om ons heen vraagt steeds meer van ons als mens, als collega en als werkgever. Als teammanager of directeur zie je het liefst dat jouw medewerkers zich met hart en ziel inzetten voor jouw team of organisatie. Dat ieder van hen zijn of haar volledig potentieel benut om met elkaar tot mooie resultaten te komen. We worden ons steeds bewuster dat mensen de sleutel tot succes zijn. Dat mensen en niet middelen het verschil maken. Dat mensen niet zomaar meer te vinden zijn in de huidige krappe arbeidsmarkt. En dat we dus mogen investeren in het behouden van onze mensen, ze mogen ondersteunen in hun inzetbaar zijn en blijven. Zodat ze (weer) werkgeluk ervaren.

   

  Onze individuele coachtrajecten Werkgeluk kunnen hieraan bijdragen. Wij zien dagelijks dat angsten vaak groter zijn dan zelfvertrouwen. Dat twijfel het nemen van eigenaarschap in de weg staat. Maar ook – en dat maakt ons vak zo dankbaar – zien en horen we wat er gebeurt als mensen over hun eigen schaduw heen stappen en aan de slag gaan met hun vragen. Dat ze er dan vaak weer helemaal voor gaan. Dat ze gaan stralen.

  Waar klopt jouw hart sneller van?

  Hoe bereik je werkgeluk? Door je waarden helder te krijgen en te kijken hoe je die in kunt zetten in je werk. Door je kwaliteiten en talenten te kennen. Maar vooral door erachter te komen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en te gaan doen wat je het allerliefste doet. Wij kunnen je ondersteunen dat te vinden. Jou en/of jouw medewerker(s).

  Gun jezelf tijd en word werkondernemer

  Wat wil jij zijn: het vuur of het vlammetje? Gun jezelf dat je energie gaat stromen als nooit tevoren en bedenk: ook de maandag is een fijne dag als je hart in je werk ligt. En besef dat het tijd kost om je werkgeluk en arbeidsrelevantie scherp te krijgen en te houden. Om jezelf ervan te overtuigen om in de spotlights te gaan staan. Neem die tijd. Pak de regie en ga jezelf zien als een bedrijf: de BV Ik. Word een interessant merk en geef het vorm in het Business Model You: jouw eigen, hoogstpersoonlijke businessplan op één A4’tje. Dat loont. Gegarandeerd. Gun dat jezelf, of je gewaardeerde medewerker.

  Wat levert het coachtraject Werkgeluk op?

  Je staat zelf weer vol passie aan het roer van je eigen mooie loopbaan. En je weet precies aan welke knoppen je moet draaien om bevlogen aan het werk te zijn en in die flow te blijven. Je weet om te gaan met jouw angsten en onzekerheden en je houdt het gemakkelijk(er) vol tot aan je pensioen. Je ervaart (werk)geluk en blijft gewild, op elke leeftijd dan ook.

  Leiderschap, 21Futureproof

  De reis naar Werkgeluk

  Het coachtraject Werkgeluk is een kort en krachtig traject en ziet er als volgt uit:

  • Telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten.
  • Coaching sessies: 3 x 80 minuten of 2 x 2 uur (losse aanvullende sessies zijn mogelijk).
  • Huiswerkopdrachten.
  • E-Book Business Model You en digitaal werkboek.

  Ervaringen deelnemers


  ‘Waardevolle inzichten die regelmatig de hulpvraag overstijgen’

   

  ‘Nicoles professionele aanpak gecombineerd met de warmte, het inlevingsvermogen en de mensenkennis zorgt ervoor dat de gestelde doelen ruim gehaald zijn’

   

  ‘Effectief, praktisch en op een prettige wijze. En dat slechts in 3 sessies’


  Kosten en informatie

  De kosten voor het coachtraject Werkgeluk bedragen € 725 excl. btw. Wil je meer weten, ook voor in company mogelijkheden, bel of mail dan met Nicole Burgersdijk (06-24573065, nicole@21futureproof.nl).

  Inschrijven en/of informatie aanvragen