Koos Bossers

Trainer / (team)coach

 

Koos is actief als trainer, docent en adviseur. Zowel zijn zakelijke als zijn persoonlijke leven staan in het teken van afwisseling. Met veel plezier combineert hij verschillende opdrachten en tijdelijke functies. De rode draad is dat Koos mensen en organisaties wil helpen om verder te groeien en succesvol te worden.

 

Hij heeft 15 jaar ervaring als trainer en doet dat met veel plezier en toewijding. Hij heeft ruime ervaring in het verzorgen van trainingen op het gebied van klantgericht werken, leidinggeven, samenwerken, professionele gespreksvoering en medezeggenschap. Zijn stijl is persoonlijk en informeel. Zijn aanpak is flexibel en hij kan goed en snel schakelen tussen luchtig en humorvol naar indringend en serieus.

 

Als hbo-docent heeft Koos 10 jaar lang met enorm veel plezier colleges bedrijfseconomie en ondernemerschap verzorgd. Hoe moeilijker en vervelender de studenten de vakken vonden hoe leuker hij het vond. Zijn kracht als docent ligt in zijn enthousiasme, eindeloos geduld en het vermogen om de stof op veel verschillende manieren uit te leggen.

 

Als adviseur ondersteunt Koos organisaties met vraagstukken op het gebied van trainen, opleiden en medezeggenschap. Met zijn kennis, ervaring en energie zet hij mensen en organisaties in beweging.  

Franka Bossers

Bereikbaar op: