Nicole Burgersdijk

Trainer / (team)coach

 
Al bijna 30 jaar is Nicole werkzaam bij diverse grote organisaties als leidinggevende, coachend manager, MT-lid, trainer en adviseur. Al deze ervaringen wezen haar ook de weg naar het vak dat zij nu met zoveel passie beoefent: dat van (team)coach.
 
Positief zijn – ondanks de uitdagingen in het leven – is belangrijk voor Nicole. Als gecertificeerd coach heeft zij inmiddels op basis van haar ervaring een eigen gestructureerde werkwijze ontwikkeld. Het is een routekaart die veel duidelijk maakt waar iemand op dit moment staat in het leven. De vele tools die mogelijk zijn om in te zetten zorgen voor een coachtraject op maatwerk. Door hier vervolgens acties aan te verbinden is eenieder in staat de regie te nemen. In beweging te komen en zich verder te ontwikkelen. Haar moto is: ‘Ik straal omdat ik doe waar ik blij van word’. Dat is wat zij iedereen gunt die op haar pad komt.
 

Nicole kan als beelddenker zien waar iemand is. En door die verbinding weet zij de juiste vragen te stellen. Mensen met wie ze werkt kenmerken haar als iemand met talent voor wat ze doet en waarderen haar oprechte enthousiasme en puurheid. Haar professionele aanpak gecombineerd met de warmte, het inlevingsvermogen en de mensen kennis van Nicole zorgt ervoor dat de gestelde doelen ruim worden behaald. Effectief, praktisch en op een prettige wijze.

Nicole Burgersdijk

Bereikbaar op: