Franka Bossers

Organisatieadviseur / leiderschapscoach / eigenaar

 

Al ruim 25 jaar is Franka werkzaam in uiteenlopende organisaties in de rollen van manager, MT-lid, organisatie adviseur, coach, facilitator, consultant, trainer, ontwikkelaar, projectleider en ondernemer. Ze heeft een sterke visie op het succesvol runnen van een organisatie in deze 21e eeuw waarin wendbaarheid en aanpassingsvermogen van levensbelang zijn.

 

In haar visie staat voorop dat mensen met vertrouwen, passie en betrokkenheid aan een helder, gezamenlijk doel werken. Ieder vanuit z’n eigen initiatief en inzicht en in afstemming met elkaar. Ze gelooft in een samenwerking waarbij iedereen in zijn kracht staat. Hierbij zijn heldere kaders nodig die gezamenlijk worden vastgesteld en ingevuld. Ook zijn er duidelijke rollen en verantwoordelijkheden. Daarnaast ziet en weet ze dat leiderschap en eigenaarschap belangrijke sleutels zijn voor succes en ondersteunt en inspireert zij anderen hierin. Zo komt er ruimte voor ieders passie en talenten. Het resultaat is een organisatie of team, waarin mensen eigenaarschap nemen voor hun werk, verantwoordelijk zijn en werkvreugde ervaren. En waardoor ze succesvoller zijn in het behalen van hun (financiële) doelstellingen en met elkaar vanuit flow en werkvreugde nòg meer resultaat creëren.

 

Kortom, het is haar passie om binnen organisaties “anders te gaan organiseren en anders samen te werken” waardoor mensen graag in deze organisaties willen werken en ze samen buitengewone prestaties leveren. Mensen met wie ze werkt kenmerken Franka als bevlogen, open, transparant en inspirerend. En ze krijgt mensen goed in beweging.

Franka Bossers

Bereikbaar op: