Marieke Zwanikken

Trainer / (team)coach

 

Marieke heeft haar roots in het HR vak waarin ze ruim 30 jaar werkzaam is geweest als HR adviseur, HR Manager en Talentmanager. Waar zij de meeste energie van krijgt in haar HR werk is samenwerken en vanuit HR een mooie bijdrage leveren aan organisatiedoelstellingen. Bij talentmanagement geeft het onderzoeken van talenten, kwaliteiten en loopbaanwensen en deze bij elkaar brengen binnen een organisatie haar veel voldoening. Het geeft een kick als door toekomstbestendig werken aan talent en ontwikkeling mensen op de juiste plek terecht komen.

 

Zij begeleidt als gecertificeerd coach mensen met een loopbaanvraag, een ontwikkelvraag of leiderschapsvraagstukken. De mensen die zij begeleidt zijn trainees, medewerkers, leidinggevenden, mensen zonder baan of mensen die arbeidsongeschikt zijn geraakt.

 

In haar coaching en training creëert Marieke een veilige setting, waarin gelijkwaardigheid, verbinding, diepgang en humor een grote rol spelen. Zij verplaatst zich makkelijk in anderen en komt snel tot de kern waar het in de situatie om draait. Autonomie en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden voor haar. Zij is gespecialiseerd in Voice Dialogue, waarbij de verschillende ‘stemmen’ of ‘ikken’ gehoord worden en tot hele mooie inzichten leiden. Ook werkt zij systemisch met opstellingen en vloerankers.

Franka Bossers

Bereikbaar op:

  • 06 – 22 69 95 54
  • marieke@21futureproof.nl