Bregje Meurkens-Klöters

Trainer / (team)coach

 

Bregje is een enthousiaste coach en facilitator met ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers, leiders en medewerkers binnen verschillende soorten organisaties.

 

Bregjes expertise is het faciliteren en coachen van bewustwordingsprocessen op het gebied van innerlijk en zakelijk leiderschap. De opdrachten die ze krijgt zijn vaak gericht op het creëren van meer eigenaarschap binnen een team en een individu. Haar zienswijze is dat de bewustwording van een leidinggevende over zijn/haar eigen rol daarin, een belangrijke sleutel is.

 

Met haar achtergrond als docent Nederlands en commercieel directeur van een familiebedrijf, combineert Bregje haar zakelijke ervaring met haar kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ze is opmerkzaam, open en nieuwsgierig op een prettige manier en kan op een veilige manier confronterend zijn.

 

Wat Bregje beweegt is haar rotsvaste vertrouwen in het vermogen van ieder mens om zich te ontwikkelen. Een belangrijke waarde voor haar is ‘verbondenheid’ en dat is dan ook de basis van alles wat ze doet. Ze werkt vanuit een veilige verbinding in co-creatie met het team of het individu. In haar werkwijze gebruikt ze zowel wetenschappelijke kennis als haar intuïtie. Niks vervult haar meer dan betrokken te mogen zijn bij iemands ontwikkeling.

Bereikbaar op: